channels4_banner

Betala räkningar digitalt

Vill du kuna betala dina räkningar digitalt?

Välkommen till en utbildning i att kunna betala dina räkningar digitalt. Utbildningen kommer också att handla om sådant som digital säkerhet, olika sätt att betala och banktjänster.

Utbildningen är kostnadsfri och består av tre tillfällen med möjlighet till förlängning med som mest två tillfällen. Utbildningen i Norrköping riktar sig främst till dig med en intellektuell funktionsnedsättning samt personer med kognitiva svårigheter, på grund av förvärvad hjärnskada (som till exempel stroke, skallskada eller tumör). Andra personer med funktionsnedsättning kan dock bli aktuella. Utbildningen i Linköping riktar sig till personer med andra funktionsnedsättningar. Undervisningen kommer att hållas av en kursledare tillsammans med två assistenter. Anmälan är bindande, vid utebliven medverkan kommer en avgift att debiteras på 500 kr.

Länsstyrelsen Östergötland tillsammans med Funktionsrätt Östergötland, ABF Östergötland och Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till en utbildning i hur man betalar sina räkningar digitalt. Målgruppen är ni som är medlemmar i Funktionsrätt Östergötlands länsföreningar. Utbildningarna kommer att hållas i Norrköping och Linköping.

Anmälan görs till:

Norrköping, Studieförbundet Vuxenskolan: therese.karlsson@sv.se, 013-31 40 70

Linköping, ABF Östergötland: annki.nilsson@abf.se, 013-24 25 29

Om du har egen, tag gärna med dator, mobiltelefon eller surfplatta. I annat fall så kommer utrustning att tillhandahållas av utbildaren.

Lokal och startdatum

Linköping, ABF Östergötland: Badhusgatan 8, 24/9 kl. 17-19.30

Norrköping, Studieförbundet Vuxenskolan: Pronovahuset, 24/9 kl. 17.00-19.15.

Den person som hjälper dig med din ekonomi är välkommen att följa med, till exempel god man, anhörig eller personal.

För på bästa sätt kunna förbereda utbildningen vill vi att du svarar på följande frågor i samband med din anmälan:

Hur ser din tidigare datorvana ut? Vad använder du din dator, mobiltelefon eller surfplatta till idag?

I vilken bank är du kund?

Svar senast:

ABF Östergötland: 20/8

Studieförbundet Vuxenskolan: 20/8