channels4_banner

idrottens bingo

Tjäna pengar till vår förening
www.idrottensbingo.se - bingo på nätet
Som en del i finansieringen av vår förenings verksamhet har vi tillstånd för bingospel i Linköpings Föreningsallians. Bingoverksamheten drivs av Idrottens Bingo. Du hittar information om bolaget på webbsidan www.idrottensbingo.se. På samma webbsida kan du också spela bingo på nätet. Tanken är att ”bingo på nätet” ska vara ett komplement till spelet i bingohallarna. I motsats till det bingospel som marknadsförs av utländska spelföretag så innebär allt spel hos Idrottens Bingo en inkomst för ”våra” svenska föreningar och kunder. Även om det inte alltid är du som vinner så vet du att överskottet kommer fördelas mellan de föreningar som har tillstånd till bingospel i bingohall tillhörande Idrottens Bingo. Vi behöver din hjälp för att öka inkomsten från bingospelet till vår förening! 

Spela spännande bingospel och stötta samtidigt vår förening!  När du registrerar dig och gör din första insättning får vår förening minst 40 kr och sedan en del av allt du spelar för. Du får dessutom 100 kr i välkomstbonus.

Så här enkelt är det att börja spela på idrottensbingo.se
1.    Gå in på www.idrottensbingo.se  
2.    Skapa ett konto enligt anvisningarna.
3.    Fyll i föreningskoden för vår förening. Se bilaga eller kontakta bingoteamet@idrottensbingo.se. För att just din förening ska få del av framtida överskott från nätbingospelet måste föreningskoden A28 fyllas i när du skapar ditt konto.
4.    Ditt konto laddas med 100 kr så du kan börja spela direkt.
5.    Sätt in 100 kr så får du ytterligare 100 kr att spela för samtidigt som din förening får minst 40 kr.
6.    Börja spela och stöd vår förening!


PS. Ansvarsfullt spelande!
Bingospel är roligt och spännande men för vissa kan spel innebära problem. På idrottensbingo.se finns bl.a. hänvisning till telefonnummer för ”Stödlinjen” samt möjlighet att sätta sin egen spelbudget, för de kunder som har svårt att begränsa sitt spelande ifråga om tid och pengar. DS.