channels4_banner

Inbjudan kolmården

Välkomna att följa med på en resa till Kolmården!

Lördagen den 2 september har du som är medlem i Unga Allergiker Bergslagen (Jönköpings län, Östergötlands län och Örebro län), Astma- och Allergiföreningen i Jönköpings län och Astma- och Allergiföreningen i Örebro län, chans att följa med till Kolmården!

Det går en buss från Jönköping kl. 8.30 och en buss från Kopparberg kl. 7.00. Bussarna kommer att stanna till vid olika ställen efter vägen, exakt var, bestäms när vi vet var ni som anmäler er bor. Information och tävlingar på bussen!
Om man vill ta egen bil till Kolmården, går detta också bra, men anmälan
måste göras.

Kl. 10.30 - möts vi i Kolmården. Vi samlas, alla får sina entrébiljetter och man får sen utnyttja dagen som man vill. 
Kl. 18.00 - går bussarna hemåt igen. Djurparken stänger kl. 17.00. Men det tar tid att gå igenom djurparken, och några kanske vill äta på restaurangen, utanför parken innan vi åker hem.

Pris: 3-12 år, (eller till 29 år om du är medlem i Unga Allergiker) – 250 kr.
Vuxna (från 13 år) – 300 kr. (Om du är medlem i Unga Allergiker behöver du alltså inte betala vuxenpris förrän du är 30 år).
I priset ingår resa och entré. Normalpris för entré är 379 kr, resp. 429 kr.
Mat får var och en betala själv, alternativt ta med sig.

Har ni fler i familjen som vilja följa med, eller kompisar som inte är medlemmar? Naturligtvis kan även de bli medlemmar och följa med!

Frågor och anmälan senast den 15 augusti till:
Anna-Lena Didic´, orebrolan@astmaoallergiforening.se , 070-884 45 45.

Viktiga må bra regler!
För att ALLA ska kunna följa med på resan och må bra, är det viktigt att vi alla följer dessa regler. Kom fri från parfym- och rökdofter och i kläder som inte har varit i kontakt med något djur. INGA DJUR FÅR KLAPPAS ELLER RIDAS! Nötter och vissa andra födoämnen får ej förtäras på bussen. 
Mer information vid anmälan!